Chuyên thiết kế hồ cá koi ngoài trời, hồ cá koi trên sân thượng, hồ cá koi mini, chuyên nghiệp nhất tại Hà Nội. As Koi với đội ngũ thiết kế sân vườn, tiểu cảnh sân vườn chuyên nghiệp, cộng với kinh nghiệm lâu năm trong ngành chúng tôi sẽ giúp bạn lựa chọn được một phương án xây dựng hồ cá koi phù hợp nhất, hiệu quả nhất và quan trọng là giá thành tiết kiệm nhất.

Thiết kế hồ cá koi ngoài trời, hồ cá koi mini, trên sân thượng

Lập kế hoạch thiết kế hồ cá koi

Trước khi bắt đầu thiết hồ cá koi thì bạn cần phải trả lời được 3 câu hỏi sau đây:

1. Bạn định sử dụng bao nhiều % không gian ngôi nhà bạn dành cho hồ cá koi ?

2. Loại hồ cá koi mà bạn mong muốn ?

3. Kinh phí bạn bỏ ra cho việc xây dựng hồ cá koi là bao nhiêu ?

Hãy luôn luôn nhớ rằng các hồ cá koi lớn luôn có chất lượng nước tốt hơn và ít vấn đề hơn do chênh lệch nhiệt độ và độ tích tụ. Bạn phải quyết định được việc thiết kế hồ cá koi của bạn chỉ dành riêng cho việc nuôi cá hay còn kết hợp với các tiểu cảnh sân vườn. Nếu như bạn chỉ muốn nói cá Koi thì bạn không cần phải lên kế hoạch và ngân sách cho các tiểu cảnh hay thực vật. Tuy nhiên nếu bạn muốn có một hũ vườn với nhiều thực vật và hồ cá thì bạn cần phải lên kế hoạch và ngân sách cho các thứ xung quanh hồ.

Sau khi đã chọn được kích thước cho hồ cá koi và hình dạng của nó, bạn cần phải chọn ra các thiết bị cơ bản cần thiết để phục vụ cho hồ cá như: lót hồ cá, máy bơm và các bộ phận đường ống dẫn nước để kết nối hệ thống của bạn lại, khi lực chọn các thiết bị này thì bạn cần lưu ý một số điểm như sau:

1. Giá – Luôn nhớ một hệ thống rẻ tiền sẽ đòi hỏi bạn bảo trì lớn, chi phí thời gian và công sức trong thời gian dài.

2. Tiêu thụ điện năng – Biết được lượng điện tiêu thụ của từng thiết bị và chi phí như thế nào để thêm vào kế hoạch tổng thể của bạn.

3. Xác định kích thước – Một khi bạn đã xác định được kích thước mong muốn trước khi thiết kế hồ cá koi thì việc chọn lựa các thiết bị cũng trở nên dễ dàng hơn cho bạn.

Thiết kế hồ cá koi ngoài trời, hồ cá koi mini, trên sân thượng

Thiết kế hồ cá koi theo hình dạng như thế nào

Đi đến chỗ bạn dự định sẽ thiết kế hồ cá koi ngoài trời hoặc trên sân thượng và đo kích thước của nó, nhớ là phải ghi chép lại một cách cẩn thận các thông số để tham khảo trong quá trình chúng ta phát thảo ý tưởng thiết kế hồ cá koi cùng các kiến trúc sư. Lưu ý là áo hình chữ nhật sẽ giúp chúng ta dễ dàng bố trí các thiết bị dễ dàng hơn.

Hồ cá koi ngoài trời

Nếu bạn vẫn chưa lên được ý tưởng cho hồ cá koi thì cũng đừng hoang mang, chúng tôi As Koi sẽ giúp bạn làm điều đó, việc của bạn đơn giản là nhấc điện thoại lên và alo ngay và số điện thoại 0943439922 chúng tôi sẽ cho người khảo sát và cho bạn những lời khuyên hợp lý trước khi quyết định thiết kế hồ cá koi như thế nào.

Vị trí và kích thước khi lên ý tưởng thiết kế hồ cá koi

Để chọn được một vị trí phù hợp cho việc thiết kế hồ cá koi ngoài trời trong toàn bộ diện tích ngôi nhà của bạn cũng không phải là một việc khó khăn, nhưng nếu như chúng ta không biết kết hợp với phong thủy khi chọn vị trí cho hồ thì nó sẽ ảnh hưởng không tốt đến phong thủy của ngôi nhà bạn, để chọn được vị trí hợp phong thủy cho hồ cá koi chúng ta cần nắm một số quy tắc sau

Hồ cá koi

+ Hồ cá koi không nên để ở vị trí gần sát với căn nhà, vì nếu như vậy sinh khí trong nhà sẽ bị cuốn hút mạnh và nhanh hơn họ xây ở xa nhà.

+ Kích thước của hồ cá koi không nên lớn quá so với kích thước của căn nhà và so với diện tích của vườn sau, họ vừa đủ sẽ giảm được nhiều bất lợi.

+ Hồ cá koi không nên có hình dạng vuông hay hình chữ nhật. Tối kỵ là các góc nhọn của hồ hướng vào cửa của ngôi nhà của chúng ta, tốt nhà họ nên có dạng hình cong nhẹ, như hình vỏ đậu hay hình một quả thận và phần lõm hướng và nhà chúng ta, có nghĩa là hồ tựa như vòng tay ôm lấy căn nhà của chúng ta vậy.

+ Nếu là họ có kết hợp trong hoa sen hay súng thì phải giữ cho nước trong hồ đừng đi bùn lầy và có mùi hôi hiện họ trở thành nơi phát ra tà khí, nếu họ có làm thác nước nhân tạo từ cao đổ xuống thì nên hướng ngay vào cửa hay cửa sau của căn nhà, ngụ ý là tiền bạc và vận may sẽ đổ vào nhà.

Thiết kế hồ cá koi ngoài trời, hồ cá koi mini, trên sân thượng

Một hồ cá koi lý tưởng sẽ có độ dài từ 23 đến 25 feet ( tầm 7m ) và rộng 12 đến 13 feet ( tầm 4m ) và có độ sâu từ 3-4 feet(1m2) . Với kích thước áo thế này bạn có thể chứa 15 20 em koi trưởng thành, giúp các em có nhiều không gian bơi lội và không cảm thấy chật hẹp, với kích thước như thế thì chúng ta có công thuộc tính hồi lượng nước cho hồ cá như sau dài x rộng x sâu = feet khối X 7,5 lít cho mỗi foot khối = khối lượng trong gallon. Vì vậy, 25 x13 x 3 x 7,5 = 7312 gallon.

Lựa chọn bộ lọc khi thiết kế hồ cá koi

Có hai loại bộ lọc chính được sử dụng khi thiết kế hồ cá koi là lọc sinh học và lọc cơ khí, nếu có điều kiện thì bạn có thể đầu tư thêm lọc hóa học. Bên cạnh đó bạn cũng có thể sử dụng thêm tia cực tím UV tiệt trùng để giúp kiểm soát tảo trong hồ, khi bạn lựa chọn hệ thống lọc thì điều quan trọng là bạn phải biết được tổng khối lượng áo của bạn. Để xác định khối lượng tối đa của áo, dài x rộng x sâu x 7.48. Nhưng bạn yên tâm chúng tôi sẽ giúp bạn đồng do các chi tiết một cách chính xác nhất cho hồ cá koi nhà bạn.

Hệ thống nước và máy bơm cho hồ cá koi

Bạn cần phải cân nhắc và nắm kỹ các thông số của nhà kỹ thuật, điều này sẽ giúp cho bạn kiểm soát được mọi máy bơm cung cấp tối đa bao nhiêu, và cách bạn chọn máy bơm sẽ quyết định hệ thống của bạn hoạt động ra làm sao.

Một số loại máy bơm cả công dụng của nó :

+ Máy bơm ngầm – loại này phải sử dụng dưới nước ở trong hồ hoặc ở buồng cuối của hệ thống lọc, giá thành của loại này không quá cả, và rất dễ lắp đặt và nó có thời gian bảo hành lên đến 5 năm, nhược điểm của nó là khi vệ sinh mất mát rất nhiều thời gian, và có thể gây nguy hiểm cho cá trong hồ cá koi của bạn.

+ Máy bơm ngoài – Đối với hồ nước sử dụng trọng lực để đẩy nước vào hệ thống lọc, sử dụng máy bơm ngoài là lựa chọn tốt nhất, máy bơm ngoài sẽ được đặt phía sau hệ thống lọc và hút nước đã được làm sạch vào bên trong hồ, giúp bạn tiết kiệm được thời gian sửa chữa và để phát hiện hư hỏng nếu có.

Hãy nhớ luôn luôn chọn máy bơm hoạt động lâu dài và ổn định. Vì trong điều kiện lý tưởng nhất bạn phải lọc sạch nước hồ hai giờ một lần, lưu ý kiểm tra xem nó có tương thích với các loại ống mà bạn định sử dụng hay không, và nó phải duy trì áp lực nước vừa đủ để một số thiết bị khác hoạt động.

Máy bơm rất ít tốn điện mặc dù giá của nó khá đắt nhưng xét về lâu dài thì sẽ tốt hơn cho hồ cá koi nhà bạn, chú ý lựa máy bơm có công suất đủ lớn để đạt được hiệu quả nhất.

Ống nước cho hệ thống hồ cá koi

Trước khi bạn lựa chọn kết nối hệ thống ống nước bạn cần phải đo chiều dài của ông cần thiết để chạy thông qua toàn bộ hệ thống của bạn, bạn có thể dễ dàng thực hiện bằng cách đo trực tiếp chiều dài và rộng của hồ cá koi nhà bạn, đo khoảng cách giữa các đối tượng với nhau, sau đó thêm vài mét để dự trù bạn mua không sai kích thước.

Công ty thiết kế hồ cá koi uy tín tại Hà Nội

Để thiết kế hồ cá koi hoàn chỉnh và độc đáo không phải là một điều dễ dàng, bạn hoàn toàn có thể tự xây dựng một hồ cá koi cho riêng mình nhưng để đảm bảo đúng yêu cầu về mặt thẩm mỹ và kỹ thuật đòi hỏi bạn phải có một trình độ và tay nghề khá cao. Hiện tại ở Hà Nội, As Koi là một trong những đơn vị chuyên thi công và thiết kế hồ cá koi uy tín nhất, chuyên nghiệp nhất, với hơn 10 năm trong nghề thiết kế và thi công hồ cá sân vườn cộng với đội ngũ kỹ thuật cùng tay nghề, As Koi chắc chắn sẽ mang lại cho bạn một hồ cá koi tuyệt đẹp, đẹp về mặt thẩm mỹ và cả kỹ thuật giúp cho các chú cá koi bơi lội khỏe mạnh.

Thiết kế hồ cá Koi mang phong cách Nhật Bản

Nếu bạn quan tâm và mong muốn thiết kế hồ cá koi trong sân vườn của mình thì liên hệ ngay với chúng tôi, để chúng tôi tư vấn một cách chi tiết nhất giúp bạn hoàn thành ước nguyện có một hồ cá koi đúng phong cách Nhật bản trong ngôi nhà của mình.

Thiết kế hồ cá Koi mang phong cách Nhật Bản

Cải tạo hồ cá koi bị đục nước

Thiết kế hồ cá koi theo đúng kỹ thuật và chất lượng thì các chú cá Koi sẽ được khỏe mạnh, nhưng nếu ngược lại nó sẽ khiến cho bạn phải đau đầu nếu như sở hữu một hồ nước không được trọng và cá thì nuôi em nào chết em đó, gây lãng phí tiền của và công sức.

Hiểu được những muộn phiền của bạn trong quá trình chăm sóc và bảo dưỡng hồ cá koi chúng tôi cho ra đời một dịch vụ song song với tư vấn thi công hồ cá koi đó là ” dịch vụ cải tạo hồ cá koi bị đục nước do đại kỹ thuật “.

Sở hữu trong tay đội ngũ nhân viên có tay nghề kỹ thuật cao kèm theo hệ thống trang thiết bị hiện đại As Koi tự tin là đơn vị số một trong việc cải tạo hồ cá koi bị đục nước do thiết kế sai kỹ thuật, nhấc máy lên và gọi ngay cho chúng tôi nếu hồ cá koi nhà bạn đang gặp tình trạng như trên.

” Sự hài lòng của bạn – Là thành công của chúng tôi “

LIÊN LẠC NGAY VỚI CHÚNG TÔI ĐỂ ĐƯỢC TƯ VẤN THIẾT KẾ HỒ CÁ KOI MIẾN PHÍ!

Previous articleĐến với thú chơi Koi
Next articleThiết kế hồ cá Koi mang phong cách Nhật Bản
As Koi
Chuyên tư vấn, thiết kế thi công hồ cá Koi ngoài trời, hồ cá koi trên sân thượng, hồ cá koi mini, chuyên nghiệp nhất tại Hà Nội. As Koi với đội ngũ thiết kế kiến trúc, sân vườn, tiểu cảnh chuyên nghiệp, cộng với kinh nghiệm lâu năm trong ngành chúng tôi sẽ giúp bạn lựa chọn được một phương án xây dựng hồ cá koi phù hợp nhất, hiệu quả nhất và quan trọng là giá thành tiết kiệm nhất. Ngoài ra chúng tôi cung cấp trang thiết bị vật tư cho hồ cá Koi, cung cấp cá Koi trên toàn quốc. Liên hệ 09 4343 9922

9 COMMENTS

 1. Not too long ago, many blockchain corporations have been exploring
  using preliminary coin choices (ICOs) to raise funds to launch and develop
  bold projects. ICOs have been compared to Initial Public Offerings (IPOs) of companies.
  The NXT ICO started on the 28th of September 2013 and it lasted until 18 November
  2013 with 21 Bitcoin collected, value roughly $14k.
  If they are securities, the provide and sale of those digital coins
  or tokens in an ICO are topic to the federal securities legal guidelines.
  Back in 2014, the ethereum ICO raised $18 million in bitcoin, or the equivalent
  of forty cents per ether. This provides the mission a
  valuation of their token holdings based on the worth
  of the token ICO multiplied by the variety of tokens they preserve.

  Pre-Announcement: This is the advertising stage of a future project through sites frequented by cryptocurrency traders, with the creators of the project preparing a white paper, basically an investor presentation outlining the details of the mission.
  That is in distinction to other ICOs, where typically a part of the rest of the initial offering are returned to the development staff and second rounds are provided and such.
  The SEC has publicly announced that ICOs need
  to guard the investor and, with the scale of
  the market, has actually caught their attention, with sure regulators and governments now having caught up on blockchains and the likes of Bitcoin and Ether.

  Suppliers can earn CanYaCoins for their companies, and may spend these coins within the app,
  or convert and ship them to their Bitcoin or Ethereum pockets using CanYa’s network of zero-price exchanges.
  Bitcoin and different digital currencies are primarily based on blockchains—cryptographic ledgers that file every transaction carried out using Bitcoin tokens (see
  Why Bitcoin May Be A lot More Than a Foreign money ”).
  Individual computers all around the world, connected through the Web,
  verify every transaction using open-source software.

  It could be onerous to consider for some, however firms have truly raised more cash by way of ICOs than from VCs in 2017.
  Ng additional elaborated the company is pleased with such a excessive level of interest and optimism from investors; including that the ICO will be
  ongoing for the subsequent 4 weeks, with a focused quantity of $50 million. In Australia,
  the legal status of an ICO relies of the circumstances of the ICO,
  similar to how the ICO is structured and operated, and the rights
  hooked up to the coin (or token) provided by means of the ICO.

  The Company shall not be accountable or responsible for any losses of the Purchaser on account
  of this conversion methodology, nor shall or not it’s
  accountable for any errors within the rates of alternate printed
  by any cryptocurrency exchange from which the Company
  will acquire alternate charges for the purpose of such conversion. In many ways, this
  isn’t really a token sale, however moderately a non-public placement of
  securities to a closed group of patrons. The DAO invited individuals to purchase tokens that
  would be used to pursue an automatic investment technique
  and entitle the token house owners to obtain rewards.”
  One individual leading the ICO, Christopher Jentzsch, even likened the method to receiving dividends.

  Whether or not the Firms Act applies to an ICO will depend on the type of ICO offering and what rights attach to the coins from the
  ICO itself, underlying cash or tokens used in the ICO
  (all known as ‘coins’ for the needs of this info sheet). However the
  ICO has told a Authorities session that the definition of ‘private
  knowledge’ on which the entire regulation rests is insufficient.
  Digital currency exchanges and different entities holding digital currencies, digital tokens or cash
  may be inclined to fraud, technical glitches, hacks, or malware.

  3. Users will get REAL Tokens within the Token sale, or at exchanges.
  This is not, by default, a case with crypto-tokens which are bought to the general
  public in an ICO. The variety of MNT tokens will probably be fastened upon the conclusion of the Sale and
  no additional creation is possible after the distribution interval.
  Though onerous to show, there’s an expectation that if the venture is profitable (loosely outlined), the worth of the tokens will recognize and traders can sell the tokens at a profit.
  Any investment proposal for the DAO needed to be accepted by a gaggle known as
  the Curators, who had been picked by On top of that, shopping for a DAO
  token meant that the token holder had sure voting and
  possession rights, which definitely begins
  to look exactly how inventory in an organization works.

  The ICO members are also usually motivated by a profit potential if the mission takes off and the tokens turn into price greater than the ICO value.
  Builders, businesses, and people more and more
  are utilizing preliminary coin offerings, additionally known as ICOs or token sales, to lift capital.

  Events engaging in the secondary trading of such tokens (eg, on cryptocurrency exchanges) may additionally be subject
  to the SFC’s licensing and conduct requirements. Those who bought tokens during the one-month purchase-in period in May 2016
  had been allowed to vote by means of pc code on which tasks The DAO would spend money on, with a majority vote required for a project
  to be funded.

  ASIC recognises that ICOs have the potential to make an important
  contribution to the options out there to companies to raise
  funds and to funding options available to buyers. Establishing a legal entity for the company and documenting a
  set of phrases and situations of the ICO. For the creator,
  the following step is to begin mining for coins that will sold during the ICO, with social media
  websites, Reddit and a rising number of cryptocurrency related website used as a marketing medium
  to attract investors forward of the ICO information, creators looking to attract in as much
  curiosity as attainable to not solely raise the required funding, but additionally push demand and
  costs post ICO.

  Tokens will be despatched to pre-sale contributors as soon as the
  principle section of the marketing campaign kicks off.
  The SEC additionally simply found that investors reasonably expected profits, given that they have been repeatedly informed in advertising and
  marketing materials that The DAO’s objective was to fund tasks in trade for a return on investment.
  Start ups kick begin the ICO process by establishing the blockchain and arrange of protocols and
  rules, at which point an ICO data is introduced. You could even have an Ethereum (“ETH”) pockets that helps the ERC-20 token customary in order to receive any MNTP tokens you purchase from us and provide the tackle for that pockets (the “Pockets Handle”).

 2. A lot FUD has been spread in the previous few days. Not like an preliminary public providing (IPO), acquisition of the tokens doesn’t grant ownership
  in the company creating the new cryptocurrency.
  Rising wealth: A second set of tokens called TREE is then issued (3), marketed and bought all around the world for around two
  dollars ($2) each. Till just lately, the most typical methodology
  was to create a new blockchain — typically by cloning bitcoin — and accumulate funds using a custom ICO platform of 1 kind or another.
  However one of the many variations between Bitcoin and Ethereum is
  that the latter offers sensible contracts” — robotically executed code that may
  take the form of a financial transaction — which might be
  constructed proper into the technology.

  FEATURED COINJOB — A distributed labor marketplace constructed on Ethereum.
  Considering all potentialities early will allow CRYPTO20 to
  paved the way and give tokens critical credentials as different funding autos.
  17 years of automation and optimization of enterprise processes in various sectors of the actual economic system,
  such as agriculture, design and development, logistics, service and other, enable Yuri to
  simply determine the potential for embedding LH tokens into established
  enterprise ecosystems. Four years after the Department of
  the Treasury’s Monetary Crimes Enforcement Community launched its first steering on Bitcoin ,
  the federal authorities is still struggling to keep up with the
  fast evolution of cryptocurrency.

  — Token crowdsale and training platform for blockchain startups.
  Cryptocurrency traders are searching for ICOs that are viable
  and show excessive revenue potential. Connectius is
  a proposed SaaS platform, aiming to provide providers to ecommerce retailers by integrating blockchain architecture in its service structure.
  Among the tools at their disposal had been ethereum , a worldwide blockchain platform, and WeiFund, a brand new crowdfunding platform constructed on top of this rising know-how.
  We at the moment are within the ICO section the place we invite you
  to purchase PROPX tokens as a safe, asset backed
  crypto token that will grow in time.

  Since Coinbase doesn’t assist those tokens, we aren’t able to credit score an account with or
  return tokens despatched to a Coinbase address, for the same reasons as outlined above.
  Waves has a large and lively group that features entrepreneurs, companies and service providers, buyers,
  developers, advertising and social media experts, holders, merchants,
  and more — all of whom wish to see the platform succeed.
  A lot of companies throughout the context of an ICO, similar to
  technical and enterprise session companies, are typically unregulated.

  $1.3 billion this 12 months in digital coin gross sales, surpassing venture capital funding of blockchain companies and up more than six-fold from the full raised last 12 months,
  in keeping with Autonomous Analysis. Pre-ICO bonus to tokens is 50%.
  By itemizing their ICO, a company or funding fund gets instantly exposed to a broad and various group of buyers and advisors.
  The SEC’s investigation additionally concluded that the DAO wasn’t a
  general partnership made up of its varied token holders, as a
  result of there was a layer of administration that intermediated between the fund
  and its buyers.

  1. We will NEVER use e mail to instruct you to ship you PROPX tokens (or some other cryptocurrency) to any tackle.
  We fund, form, market your thought to bring it to a profitable ICO
  increase. In June 2017, the entire funds raised by ICOs exceeded the
  quantity that blockchain startups had raised from enterprise capital corporations for
  the 12 months preceding it. A variety of companies are trying into ICOs,
  but definitely, it is simple to conclude that this phenomenal development has left
  many gaps that have but to be fulfilled.

  Preliminary Coin Providing, or generally often known as ICO, is a
  type of crowdfunding or fund-raising activity based either on established cryptocurrencies akin to Bitcoin (BTC) and Ether (ETH)
  or fiat currencies. One result is that Ethereum generally is a platform to boost ether (a crypto asset that can be traded for state-issued forex like dollars) in alternate for tokens” which may provide
  the token holder voting rights, or a monetary stake in an enterprise.
  Hoskinson, who runs technology analysis agency IOHK,
  is part of a growing chorus of blockchain watchers voicing concern in regards to the speedy surge in cryptocurrency costs
  and digital coin crowdsales which have collected millions
  of dollars in minutes.

  A crowdfund can therefore sell tokens for any combination of WAVES, BTC,
  USD and EUR required. Whereas there are some US-based mostly seed traders who’ve participated privately, they will
  not be issued any tokens. Class A GCs will be offered in our Preliminary Coin Providing
  (ICO”), shall be alternate tradable, and might be
  traded amongst members of the GLX community.
  TREE tokens are marketed and sold to LSM 4 to 9 customers all over the world.
  The innovative expertise behind these virtual transactions
  does not exempt securities offerings and buying and selling
  platforms from the regulatory framework designed to protect investors and
  the integrity of the markets,” mentioned Stephanie Avakian, co-director of the enforcement division of the SEC.

  If the company does not elevate the minimum funds required, the money must be returned to the backers, while if it is successful the cash is transferred to the corporate for carrying on with product’s improvement. From there, our crew gives a complete marketing campaign focused on gaining consciousness and raising funds for the listed ICO by these investors and advisors. GOAL COIN — A crypto investment fund that makes use of machine studying. Individuals would have tokens which they are going to need to commerce on these platforms and you have no saying on the value (well, you actually do by doing what you mentioned you would do to make your platform progress, generate more want to your token and have people purchase extra of it, rising its value).

  The corporate application of the aviation company collects and verifies information from aviation faculties, service corporations, airways, and aviation knowledge operators. The Chinese language regulators instructed firms that have already completed their fundraising ICOs to refund the funds to their backers, and the public and monetary establishments are asked to report to the authorities all suspicious fundraising activities involving ICOs and cryptocurrencies. The platform is ready to handle internal transactions with using good contracts and blockchain expertise.

 3. You’ve made some really good points there. I looked on the internet
  for additional information about the issue and found most individuals will go along with your views on this web site.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here